Engagera dig, bli arrangör under Ystad Summit!

Förändra, påverka och utveckla på Ystad Summit

Ystad Summit är en politiskt oberoende och öppen demokratisk mötesplats för samhällsfrågor som berör södra Sverige, och i synnerhet sydöstra Skåne. Vårt epicentrum ligger i Ystads fantastiska stadskärna, men evenemangen kan ske i hela sydöstra Skåne. Ystad Summit är en möjlighet för till exempel organisationer, företag och föreningar att lyfta fram frågor som är viktiga för vår region. Tillsammans skapar vi en öppen och demokratisk arena i sydöstra Skåne, och det är vi gemensamt som gör det möjligt och sätter agendan.

Ystad Summits kriterier

Ett evenemang kan vara ett seminarium, en debatt eller en föreläsning där både deltagare och besökare kan göra sig hörda, få nya insikter och kunskaper. För att ingå i Ystad Summits officiella huvudprogram ska evenemanget uppfylla följande kriterier:

• Evenemanget ska behandlar en aktuell samhällsfråga
• Evenemanget ska vara kostnadsfritt och öppet för alla
• Evenemanget ska genomföras fysiskt i anslutning till Ystad Summit, dvs sydöstra Skåne.

Anmäl ditt arrangemang

Varje arrangör ansvarar för sitt evenemang och att det egna evenemanget är förenligt med svensk lagstiftning, till exempel ordnings-, diskriminerings-, upphovsrättslig och varumärkeslagstiftning. Alla evenemang som anmäls till det officiella programmet granskas innan godkännande och publicering. Ystad Summit kontrollerar så att arrangör, rubrik och beskrivningen för evenemanget uppfyller de gemensamma kriterierna. Efter att ert evenemang har blivit antaget till det officiella programmet publiceras det på Ystad Summits programsida.

 Följande arrangörer och evenemang är ej godkända för medverkan i det officiella programmet
• Organisation eller arrangör som står för antidemokratiska eller våldsbejakande budskap
• Organisation eller arrangör som säljer eller lanserar en vara eller tjänst, eller enbart visar upp en verksamhet

Här kan du ladda ner informationsblad som PDF!
Kontakta Ystad Summit >

Foto: Shutterstock

Boende under Ystad Summit

Stanna gärna några nätter i vår vackra stad under Ystad Summit. Här är några förslag på boende i närheten av händelsernas centrum.

Turistbyrån

Det är är alltid mycket på gång i Ystad och runt om på Österlen. Här kan du hålla koll på vad som händer.

Parkering

För dig som besöker Ystad Summit med bil finns här en fullständig karta med parkeringsplatser och laddstolpar för elbilar.

Kollektivtrafik

Då når Ystad med tåg, buss och båt. Behöver du flyga är det cirka 30 minuters resa till Ystad från Sturup Airport, eller 60 minuter från Kastrup airport.

Till Skånetrafikens hemsida >
Ladda ner Skånetrafikens app >
Res kollektivt med företaget >

Taxi i Ystad med omnejd

Här hittar du kontaktuppgifter till några taxibolag med anknytning till Ystad.