Lyssna, diskutera och påverka - besök Ystad Summit!

Lyssna, delta och engagera dig – besök Ystad Summit

Ystad Summit är en politiskt oberoende och öppen demokratisk mötesplats för samhällsfrågor som berör hela sydöstra Skåne. Vårt epicentrum ligger i Ystads fantastiska stadskärna, men evenemangen kan ske i hela sydöstra Skåne. Alla offentliga evenemang under Ystad Summit är tillgängliga och kostnadsfria för besökare. Vi hoppas att du vill vara med.

Ett event, två dagar, 30+ debatter och seminarier inom 7 aktuella temaområden

I årets program kommer vi att fokusera på sju prioriterade temaområden som är viktiga för sydöstra Skåne. Det blir två intensiva dagar. Några av Sveriges och regionens viktigaste beslutsfattare kommer att vara på plats och delta i över 30 debatter och seminarier.

Ystad Summit är din arena och som besökare kan du vara med och lyssna, diskutera, få inblick och påverka vad som händer i vår del av Sverige. Varje offentlig programpunkt kommer att ha plats för besökare, men det är först på plats som gäller (vissa evenemang kan ha föranmälan). Håll koll på programmet, det kommer att uppdateras kontinuerligt i takt med att fler evenemang tillkommer.

Här kan du ladda ner informationsblad som PDF!

Kontakta Ystad Summit

Foto: Shutterstock

Boende under Ystad Summit

Stanna gärna några nätter i vår vackra stad under Ystad Summit. Här är några förslag på boende i närheten av händelsernas centrum.

Turistbyrån

Det är är alltid mycket på gång i Ystad och runt om på Österlen. Här kan du hålla koll på vad som händer.

Parkering

För dig som besöker Ystad Summit med bil finns här en fullständig karta med parkeringsplatser och laddstolpar för elbilar.

Kollektivtrafik

Då når Ystad med tåg, buss och båt. Behöver du flyga är det cirka 30 minuters resa till Ystad från Sturup Airport, eller 60 minuter från Kastrup airport.

Till Skånetrafikens hemsida >
Ladda ner Skånetrafikens app >
Res kollektivt med företaget >

Taxi i Ystad med omnejd

Här hittar du kontaktuppgifter till några taxibolag med anknytning till Ystad.