Ystad Summits moderatorer bryr sig om ditt möte, dina ämnen, din publik och dina talare!

Cecilia, Yasemin och Anders är alltid pålästa och kunniga, arbetar professionellt och är noga med förberedelser och avstämningar.

Cecilia Nebel är en erfaren moderator och nyhetsjournalist med expertis inom områden som hållbarhet, infrastruktur, näringsliv, kultur, och medicinsk forskning. Som återkommande moderator och innehållsproducent i Almedalen har Cecilia en vana att paketera och förmedla budskap som passar scenen och livepubliken.

Anders Mildner har över 20 års erfarenhet som journalist och är en stabil och engagerad moderator med expertis inom samhällsdebatt, forskning, kultur, media, politik och journalistik. Anders är ett intervjuproffs som är omtyckt för sitt lugn och närvaro!

Yasemin Arhan Modéer är en framstående näringslivsdebattör som modererar konferenser och samtal om samhällsbyggnad, arbetsmarknad, näringslivsutveckling, och hållbarhet. Yasemin är skarp, fokuserad och kunnig. Boka ett näringslivsproffs som moderator!

Med erfarenhet som civilingenjör och manusförfattare, kan Jonas Öste Klevhag göra komplexa ämnen begripliga och engagerande. De senaste 20 åren har Jonas arbetat med hållbar affärsutveckling i olika delar av världen. Hans erfarenhet från scenen och framför kameran gör att han når publiken oavsett om det är live eller digitalt. Boka en engagerande ingenjör och manusförfattare att moderera er programpunkt på Ystad Summit!

 

moderatorer