Altitude Meetings blir innehållskoordinator för Ystad Summit

Planeringen inför Ystad Summit 2023 är i full gång, redan nu är rad nya viktiga samarbeten och arrangörer klara. En fantastisk nyhet är att Ystad Summit har hittat en ny partner i en av regionens främsta aktörer inom mötesindustri med inriktning på viktiga samhällsfrågor. Det kommer att bli en injektion av värdefull kompetens och erfarenhet och dessutom ett brett nätverk inom demokrati och samhällsfrågor.

Altitude Meetings brinner för att göra möten och arrangemang både klokare och roligare. Här jobbar sexton medarbetare, alla med en gedigen bakgrund från kultur, ekonomi, politik, sociala medier, underhållning och journalistik, med att skapa innehåll och möteskoncept till att projektleda workshops, samt arrangera konferenser och möten.

Yasemin Arhan Modéer, Altitude Meetings
Yasemin Arhan Modéer, Altitude Meetings

Altitude Meetings drivs av samhällsfrågor och använder mötet som verktyg för att förändra och nå ett uppsatt mål. Runt företaget finns också ett stort nätverk med inom områden som social och ekologisk hållbarhet, integration samt demokrati- och skolfrågor.

– Ystad Summit är mer än en konferens, kongress eller utställning. Ystad Summit är en mötesplats med en ambition att bli den ledande platsen för det demokratiska samtalet. Med inspiration från till exempel Almedalsveckan, World Economic Forum och Folkemødet ska Ystad Summit bli en samlingsplats som erbjuder näringslivet, offentliga sektorn, akademien och politiken en arena för diskussion och samtal. Altitude Meetings ser inte Ystad summit som ett uppdrag, snarare en resa som vi vill vara med på. En resa mot någonting som skall nå ut så väl nationellt som internationellt och leda till en bättre värld. För oss är det viktigt att en sådan här arena utvecklas. Vi vill bidra med det vi vet och kan eftersom vi brinner för samhällsfrågorna och vill åstadkomma en förändring. Därför vill vi att Altitude Meetings en aktör som är med och utvecklar Ystad Summit till en unik mötesplats för det demokratiska samtalet, säger Yasemin Arhan Modéer som är CEO och grundare av Altitude Meetings.

Axlar rollen som innehållskoordinator

Altitude Meetings kommer att ta en central roll i Ystad Summit som programsamordnare och innehållskoordinator. Uppgiften är att hålla ihop evenemangen under Ystad Summit och skapa ett bra program som är intressant, relevant för många och som lyfter de frågor som behöver lyftas i södra Sverige och Östersjöregionen.

Vill du få hjälp att lyckas med ditt arrangemang?

Altitude Meetings kommer också att finnas tillgängliga för att stötta arrangörer att lyckas med sina evenemang. Altitudepaketet gör det enkelt att lyckas och innehåller det du behöver för att enkelt bli delaktig i Ystad Summit. Det här ingår:

• 45 min slot som publiceras i programmet på www.ystadsummit.se
• Tekniskt utrustad lokal med projektor/skärm med HDMI, mikrofoner, högtalare och tekniker i rummet.
• 30 min möte med Altitude Meetings för att hjälpa er forma upplägg och innehåll.
• Koordinator som är er kontaktperson inför och under eventet. Koordinatorn är på plats i lokalen och introducerar er programpunkt och välkomnar er och kan hjälpa till med frågor från publiken.
• Marknadsföring i alla våra kanaler, inklusive våra samlingsevent på Facebook och LinkedIn.
• Mediekit med text och bild om ditt seminarium som gör det lätt för dig att sprida informationen till din publik.

All information och priser för Altitude Grundpaket och tilläggstjänster (PDF)

För frågor och bokning av Altitudepaketet:

Sofie Granath
Projektledare/Delägare
+46 (0)707 41 21 99
E-post

Kontaktperson Altitude Meetings

Yasemin Arhan Modéer
CEO och grundare av Altitude Meetings
+46 (0)70 992 80 48
@YaseminArhan

E-post